[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága barátaim !Itt a hír amiről beszélgethetnénk..mert szegénykék szerintünk egy erőtlen és tehetetlen réteget képviselnek,nem róluk szól...és szerintetek ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szerintem is : nem Ágikáékról szól ám e történet hanem sajnos az "ILYENEKRŐL"....no és ennyit mondok fájdalmamban és dűhítenek az ilyenek....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én itt,Veszprémben kértem segítséget,tanácsot a Polgár mesteri hivatalunkban két könyvet küldtek is neki de mégsem adta meg a címét,hogy hová küldjem el.Le se fütyülte őket.Őket se! Pedig hivatalos helyről .........vannak akik "SZERETNEK SÍRNI"...a ZEPTER-nél pl.: azt hallottuk tudni kell akiknek pedig pénzük is van,hogy-pl.-a BIOPTRON lámpát megvegyék ....vannak akik "SZERETNEK" betegek lenni és sírni.....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szépen köszönöm ...sajnos sok minden van mi inkább a negatív serpenyőjét húzza le szerintem is.......pussz

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Kedves Gigi!
Te ne hibáztasd magad Ági miatt! Tudod, nagyon sok ember van, aki csak kérni tud, és dolgozni nem akar! Visszafogottan írtam le a reakcióm, aminek hatására szó nélkül kilépett a klubból! Pedig még elég finoman írtam meg a véleményem!
Annyi ellentmondást tartalmaz ez a íromány, hogy vak aki a szitán nem lát át! Én azt mondom!
Ha valaki olyan nehéz anyagi helyzetben van, miből jut piros hajra és pirszingre? Nem a kaja lenne a fontos a család számára?! A gyerekek sem úgy néznek ki a képen, mint akik éheznének, és nagyon nélkülöznének! Aki olyan sorsban él, mint amilyet Ő lefestett, annak nincs kedve nevetni, és internetezni sem. Mert ő is vezet klubot is itt a Networkön, meg klubok tagja, ami nem kevés időt igényel tudom magamról. De úgy látom, ahol neki megmondják a véleményt, onnan tovább áll. A netezéshez számítógép kell! Az honnan van? Nem is folytatom, nem ér annyit, hogy gerjesszem magam.
Ilyen zavaros életű emberektől legjobb a távolmaradás!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

UÍ : kevés embernek van szerencséje akkor SEGÍTSÜNK MAGUNKON , ÍGY ISTEN IS MEGSEGÍT!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mindig azt mondtam attól vagyunk emberek amilyen lapok,lapjárás 2JÖN FELŰLRŐL" azzal vagyunk boldogok ,tesszük a dolgunkat ....soha nem panaszkodtam...én mint tudjátok drága férjemmel és a kislányunkkal két egészséges testvérét vesztettük el...de hiszünk Istenben s abban eljő a nap mikor mindent helyre állít...addig...bár most legutoljára 4 és fél év tanulás ,hogy ÉLETBEN MARADJUNK kellett...de mint bárki láthatja most is képezem magamat NEM ADOM FEL !!!!!!!

Nagyon sok szerencsét,kitartást AKARATOT Ágikának és mindenkinek !!!!!!!!!Jó éjt kedveskáim !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tudjuk azt is mindannyian munkanélküliség van !Drága Ágika!Mi tudjuk mennyire borzasztó a világ de vittünk volna téged Fehérváron dolgozni és nem fogadtad el...pedig tudod hány szűlőnek nincs más lehetősége mint amit segítettünk volna ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

...nem sok igazság van a földön ebben is igaza van Ágikának,de ,hogy neki semmilyen hibája ne lenne...ez is magas nekem.És én sem látom,hogy küzdene csak,hogy kér boldogot - boldogtalant......de,hogy ő tegyen keresztbe valamit és amikor megkérdeztem mit csinál naponta azt a választ adta a szomszéd csajnak segít házi munkában és dísztárgyak készítésében........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Régóta nem értem és fel sem tudom fogni ,hogy csak rossz dolog ér valakit.....mert a családsegítők is követnek el hibát ám csak rossz,hogy történjen és csak hibátlanok lennénk mi magunk...valahol csavar kell,hogy legyen a dologban...szegény Ágikával sokáig jó barátok voltunk ám amikor úgy döntöttem megkeresem ővele együtt,megkeresem hol lehet kibogozni....úgy megsértődött teljesen elfordult tőlem.......pedig a két 2ÉLŐ HALOTT" gyermeket is nagyon sajnálom !!!!!!
Én 15 éves koromtól szívbeteg vagyok,mint Ágika kissebbik szép fia.........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Teljesen így van !

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Kedves Ági!
Olvasva e sorokat, elgondolkodtató, és megrázó amiket leírsz. Én úgy gondolom nem egészen úgy kezdődött, hogy a 71 éves öreg úrhoz mentetek albérletbe. Ennek volt azért még jó pár dolog előzménye is.
Egy dolog biztos, hogy minden ember a saját sorsának a kovácsa. Nemcsak szereplője vagyunk életünk drámájának, hanem SZERZŐJE is!!!
A való életünkben is kevesebb az ünnep, mint a hétköznap, ezt tudomásul kell vennünk. Írásodból kiderül, hogy nem veszed jó néven a kritikát, az őszinte véleményt. Pedig sok esetben pont ez tud olyan löketet adni az embernek, hogy a saját útjára térjen, és járja azt.
Az emberi életben NINCS VÉLETLEN!!! Minden betegségnek az a feladata, hogy olyan törvényszerűséggel ismertesse meg a beteget, amelyel önszántából nem volt hajlandó szembesülni! A betegség INFORMÁCIÓ! Valamit az egyén tudomására akar hozni. Mit nem akar az érintett megtanulni? A SORS beváltásának leggyakoribb formája a betegség. Az embert egy általa még nem elfogadott valósággal akarja megbarátkoztatni. A betegségek mindíg információkat hordoznak. Értelmetlen betegség NEM LÉTEZIK! A betegség azt jelzi, hogy kicsúsztunk a rendből, nem élünk a törvények szerint.
Valamit nagyon nem vagy hajlandó megtanulni, mert sokat ismételsz az életed során! Pl: a sokadik albélet, a rossz emberi kapcsolatok stb.
Segíteni igazán olyanon lehet, aki saját magán segít. Nem tudom hol vannak az életetekből a rokonok, barátok, ismerősök, esetleg a szülők? Úgy tűnik, mintha abba a faluba, valamilyen idegen bolygóról tévedtetek volna oda.
Nem akarok észt osztogatni, de én az öreget leállítottam volna, azzal, hogy előbb beígértem volna neki a tökönrúgást, és, ha ezután sem nyugodott volna, a gumit a fejére húztam volna és tökön rúgtam volna, majd eljöttem volna tőle. Csak nem a roma hapsihoz!!! Neharagudj ez nagyon alacsony igényszintre vall. Mert én inkább a híd alá mentem volna, de az "oroszlán barlangba" nem mentem volna, és főleg nem vittem volna egy 17 éves lányt!!! Tudod az a helyzet, hogy aki kívülről tekint az életedre, az jobban látja a hibákat, mint te magad, aki abban benne van. De ez mindenkivel így van. Reálisabban lát, éppen ezért nem szabad megharagudni a leírtakért, hanem inkább meg kéne szívlelni azokat.
Helyzeteden pedig akkor tudsz változtatni, ha még valamilyen munkát vállalsz. Akár hivatalosan, akár mondjuk takarítást, vasalást stb. Községben annyi öreg van, akinek favágás, vagy más munkára, segítségre lenne szüksége egy kis pénz ellenében. Keresni kell a lehetőségeket, mert ma az ország 70 %-a életszínvonal alatt él, az nem igen tud segíteni, aki meg fölötte, azt nem érdekli a bajba jutott emberek sorsa. Törvényileg amire jogosult vagy, kérd, és a család egyesítését kell eszközölni, nem ezt a különélést! Nem lehet és nem szabad az apát így elszakítani a családtól, ez nem vezet jóra.
De ezt már igazolta az élet úgy látom.

Válasz